Spot skurkene i vores
phishing-test

En phishing-test - som også kaldes et simuleret phishing angreb - er meget effektiv. Den kan give os et indblik i, hvor resistente medarbejderne er over for phishing.

Image

Lad os lave en phishing-test for dine medarbejdere

Vi kan køre et simuleret phishing-angreb for din organisation eller virksomhed, hvor en snedigt tilpasset falsk e-mail tilsendes alle jeres ansatte, præcis som hvis det var et rigtigt phishing-angreb. Formålet er at teste og højne jeres medarbejderes opmærksomhed og årvågenhed i forhold til cybersikkerheden.


Image

Styrk dine medarbejderes reaktionsevne

Medarbejderne står i frontlinjen i kampen mod hackere og cyberkriminelle, og det er en kamp, I kun vinder, når alle medarbejderne fuldt ud forstår, hvordan de kan beskytte sig selv og organisationen mod hackerangreb.


Image

Phishing-test der passer til jer

Vi omtaler ofte et simuleret phishing-angreb som en 'phishing-test'. I kan vælge en af vores skabeloner - eller vi kan designe en eller flere phishing-mails sammen med jer.

Med en phishing-mail, der designes præcis til jer, får I mest muligt ud af investeringen.


Image

Resultat af phishing-test

Testen giver klart billede af, hvordan den udsendte phishing mail modtags ude i organisationen og hos den enkelte medarbejder.

Bliver der klikket på links og bliver fortrolige passwords indtastet?


Kør en phishing-test

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på et skræddersyet phishing-test til din organisation eller virksomhed.


Kontakt os om phishing-test
Image

Vidste du at hver dag...

udsendes 156 millioner phishing e-mails
16 millioner phishing e-mails slipper igennem spamfiltrene
og ind i medarbejdernes indbakker
8 millioner phishing e-mails åbnes
80.000 personer falder i en phishing-fælde

Kilde: IT Governance UK


Måling: Hver fjerde medarbejder falder i phishing-fælden

Når vi – i samarbejde med en virksomhed eller organisation – sætter gang i en phishing-test - et simuleret phishing-angreb - forbereder vi os rigtig godt sammen med organisationens it-afdeling.

Specialdesign: Vi designer en e-mail med et indhold, der virker tilforladeligt, så det ikke er let at se, at det er en falsk phishing-mail, med mindre man ved, hvad man skal kigge efter – eksempelvis e-mailens domænenavn.

På et aftalt tidspunkt trykker vi på SEND-knappen – og dermed begynder det simulerede phishing-angreb, som sender hundredevis eller tusindvis af e-mails afsted – én til hver medarbejder i organisationen.

Dokumentation: De følgende timer og dage efter udsendelse dokumenterer vi, hvor let eller svært det ville være for dygtige cyberkriminelle at lokke medarbejderne til at klikke på farlige links, åbne virusbefængte filer eller endda afsløre deres personlige brugernavn og password.

Resultatet er foruroligende: Det viser sig, at hver fjerde medarbejder falder i phishing-fælden.

Det præcise tal for, hvor mange, der faldt i fælden, skaber ofte stor opmærksomhed i organisationen - og det er meget bedre, at det sker under kontrollerede forhold end den dag, det er cyberkriminelle, der har held til at snyde og snøre medarbejderne. Derfor er phishing-tests så effektive.


Læs mere om simuleret phishing-angreb
Image
Faren lurer i din mailbox. Se en lille smagsprøve på, hvordan vi
belyser phishing-emnet i vores awareness-videoer.
Læs mere om vores cybersikkerheds awareness-kampagner