Phishing test fra Kelsa Media

Phishing test

En phishing-test - som også kaldes et simuleret phishing-angreb - er meget effektiv. Den kan give os et indblik i, hvor resistente medarbejderne er over for phishing.

Vi kan køre et simuleret phishing-angreb for din organisation eller virksomhed, hvor en snedigt tilpasset falsk e-mail tilsendes alle jeres ansatte, præcis som hvis det var et rigtigt phishing-angreb. Formålet er at teste og højne jeres medarbejderes opmærksomhed og årvågenhed i forhold til cybersikkerheden.

Medarbejderne står i frontlinjen i kampen mod hackere og cyberkriminelle, og det er en kamp, I kun vinder, når alle medarbejderne fuldt ud forstår, hvordan de kan beskytte sig selv og organisationen mod hackerangreb.

Image

Phishing-test der passer til jer
Vi omtaler ofte et simuleret phishing-angreb som en 'phishing-test'. I kan vælge en af vores skabeloner - eller vi kan designe en eller flere phishing-mails sammen med jer.

Med en phishing-mail, der designes præcis til jer, får I mest muligt ud af investeringen.

Resultat af phishing test
Testen giver klart billede af, hvordan den udsendte phishing mail er blevet modtaget ude i organisationen og hos den enkelte medarbejder.

Image

Kør en phishing test

Kontakt os for at få et tilbud

Kontakt os om phishing test

Hver dag

udsendes 156 millioner phishing e-mails
16 millioner phishing e-mails slipper igennem spamfiltrene
og ind i medarbejdernes indbakker
8 millioner phishing e-mails åbnes
80.000 personer falder i en phishing-fælde

Kilde: IT Governance UK

Måling: Hver fjerde medarbejder
falder i phishing-fælden

Når vi – i samarbejde med en virksomhed eller organisation – sætter gang i en phishing-test - et simuleret phishing-angreb - forbereder vi os rigtig godt sammen med organisationens it-afdeling.

Vi designer en e-mail med et indhold, der virker tilforladeligt, så det ikke er let at se, at det er en falsk phishing-mail, med mindre man ved, hvad man skal kigge efter – eksempelvis emailens domænenavn.

På et aftalt tidspunkt trykker vi på SEND-knappen – og dermed begynder det simulerede phishing-angreb, som sender hundredevis eller tusindvis af e-mails afsted – én til hver medarbejder i organisationen.

De følgende timer og dage dokumenterer vi, hvor let eller svært det vil være for dygtige cyberkriminelle at lokke medarbejderne til at klikke på farlige links, åbne virusbefængte filer eller endda afsløre deres personlige brugernavn og password.

Resultatet er foruroligende: Det viser sig, at hver fjerde medarbejder falder i phishing-fælden.

Det præcise tal for, hvor mange, der faldt i fælden, skaber ofte stor opmærksomhed i organisationen - og det er meget bedre at det sker under kontrollerede forhold end den dag, det er cyberkriminelle, der har held til at snyde og snøre medarbejderne. Derfor er phishing-tests så effektive.

Faren lurer i din mailbox. Se en lille smagsprøve på, hvordan vi
belyser phishing-emnet i vores awareness-videoer.

Læs mere om vores cybersikkerheds awareness-kampagner