Foredrag med ekspert om it-sikkerhed Tine Tuxen Løvstrand

‘Mest sikkerhed for pengene’


Image

Med erfaring fra mere end 15 års arbejde med informationssikkerhed i forskellige brancher fortæller Tine om, hvad de største trusler er, hvad man kan gøre for at imødegå disse trusler, og hvor man skal starte for at få mest sikkerhed for pengene. “Jeg er meget optaget af at fortælle om, hvordan den almindelige medarbejder kan beskytte sig, og hvad de største trusler er. 

‘Mest sikkerhed for pengene’

Har I brug for inspiration – så kan I booke et nyttigt og underholdende foredrag med en ekspert hos Humor mod hacking.

Tine Tuxen Løvstrand: Foredrag med ekspert om it-sikkerhed – hos jer.

‘Mest sikkerhed for pengene’ med Tine Tuxen handler om:

• Hvad er de største trusler idag?
• Kan jeg gøre noget?
• Hvad kan jeg gøre?
• Hvor starter jeg og hvor får jeg mest for pengene?

Foredrag med ekspert om it-sikkerhed

Tine fortæller med udgangspunkt i konkrete historier om brud på sikkerheden. Hun fokuserer på at det skal kunne lade sig gøre og fortæller hvad der kan gøres oftest indenfor eksisterende rammer uden at det behøver koste en masse ekstra.

Præsentationen tilpasses det aktuelle publikum og varigheden afhængig af ønsker og behov, og vil typisk være 30-60 minutter med mulighed for spørgsmål i 15-30 minutter efterfølgende.

Ekspert i it-sikkerhed, Tine Tuxen, har to versioner af foredraget, alt efter hvilke medarbejdere hun har i tale:

1. Kernemedarbejderne, der har det daglige ansvar for organisationens it- og persondatasikkerhed – det vil sige it-medarbejdere, HR-medarbejdere, ledelsen, bestyrelsen

2. Medarbejderne – hackernes foretrukne mål
De “almindelige” medarbejdere, som i hverdagen kun har begrænset fokus på it-sikkerhed og ikke helt forstår, hvor vigtige de er som medspillere i kampen mod hackerne. Ni ud af ti hackerangreb starter med en phishing email, hvor en medarbejder klikker på et link, der ikke skulle have været klikket på.

Tine deler ud af sin indsigt og giver forståelse for, at det præcis er medarbejderne, der har et vigtigt medansvar for at organisationen har et stærkt værn mod hackernes til stadighed mere snedige og listige angreb.


Image

“Jeg er meget optaget af at fortælle om, hvordan den almindelige medarbejder kan beskytte sig, og hvad de største trusler er. Det drejer sig for eksempel om altid at have en backup, for så har du stadig dine filer, hvis noget går galt.

Det handler også om at lade være med at genbruge sine passwords på forskellige tjenester. Brug en password manager, så du sikrer, at hvis en konto er kompromitteret, så er det kun denne ene.

Og brug 2-factor authentication, hvor det er muligt, sådan at du sikrer at du stadig har kontrol over din konto, selvom dit password er blevet kompromitteret.

Sørg for at opdatere operativsystem og applikationer, når nye sikkerhedspatch bliver tilgængelige – og gerne automatisk. Og ikke mindst – som en af mine tidligere chefer altid sagde: “Sund fornuft går sjældent af mode.” Hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det det nok også.”
Tine Tuxen Løvstrand, it-sikkerhedskonsulent


Book et foredrag med Tine Tuxen Løvstrand

Indsigt i ransomware: Her fortæller Tine Tuxen Løvstrand om ransomware – en af de væsentligste trusler mod it-sikkerheden i øjeblikket og i den kommende tid:


Hacking er BIG business. Det anslås, at global cyberkriminalitet årligt løber op i et beløb, der svarer til etableringen af 250 storebæltsbroer(*) – over 27 milliarder kroner om dagen.

Andre foredrag du kan booke hos
Humor mod hack