Awareness om cybersikkerhed

på mange sprog

De digitale banditter kender ingen grænser. Derfor tilbyder vi vores e-læringskurser på flere sprog, så vi sammen kan give cyberskurkene én på nøden - uanset hvor vi bor.

Vi tilbyder e-læring på mange sprog
Awareness med global rækkevidde

Mange danske virksomhed jonglerer med adskillige sprog i dagligdagen, og de ønsker at tilbyde awareness-træning og e-læring på medarbejdernes egne sprog, uanset om de har hjemme i Polen, Tyskland, Argentina, Kina, Rusland, Norge eller Sverige.

E-læring på 12 sprog
E-læringskurserne fra Humor mod hacking om cybersikkerhed og GDPR findes derfor på 12 forskellige sprog - og der kommer løbende flere til. De mange sprogversioner gør det let for internationale virksomheder at give alle medarbejdere den samme viden og det samme niveau af awareness om disse emner, uanset om medarbejderen taler godt engelsk eller ej.

Nye sprog på ønskelisten
Skal du bruge awareness-træning på et sprog, der endnu ikke er på vores liste, så kontakt os. Så finder vi ud af det.


Kontakt os og få en online-demo

'Humor mod hacking' testet i Asien


Humor mod hacking awareness kampagne i Asien

“Vil humoren mon blive forstået?”, har danske virksomheder med afdelinger i Asien spurgt os om. De var bekymrede for, om ‘Humor mod hacking’ materialet ville egne sig til et asiatisk publikum.

Så vi bad en kompetent asiatisk kvinde baseret i Manila i Filippinerne, Pam Skouhus, om at gennemgå vores animerede tegnefilm. Hendes svar var:

“Ja, det går rigtig godt – humoren vil blive forstået fint. Historiefortællingen og humoren i de videoklip, jeg kiggede igennem, er nem at følge og forstå.”

Humor mod hacking i Asien
Pam Skouhus - fotograferet på sit kontor på billedet ovenfor - er HR-leder i firmaet 1902 Software Development. I sin anmeldelse af Humor mod hacking skrev hun:

“Emnet har et universelt indhold, og målgruppen for disse videoer må forventes at have et vist niveau af viden om data, sikkerhed og brud på sikkerheden, cyberkriminalitet og relaterede problemer. Og så behøver man ikke være vesterlænding for at sætte pris på humoren i tegnefilmene. Personligt fandt jeg videoerne positive og humoristiske i behandlingen af ​​et virkelig alvorligt emne, som er helt universelt.”

På spørgsmålet om, hvorvidt det ville være bedre, hvis de animerede figurer havde et asiatisk udseende, svarede Pam Skouhus: “Jeg ville ikke ændre noget i den måde, tegneseriefigurerne ser ud på. De er fine, som de er.”

Læs mere (på engelsk)

Læs hele anmeldelsen (PDF)


Image

Awareness på kinesisk

I Kina er der knap 84.000 ansatte i danske datterselskaber, og kinesiske medarbejdere kan være lige så udsat for hackeres forsøg på phishing og ransomware som deres danske kolleger.

De kinesiske medarbejdere skal også lære de vigtigste rutiner, når det handler om cybersikkerhed. Det er helt afgørende for, at organisationen kan modstå forsøg på hacking og ransomware.

Cyberkriminalitet er så stor en trussel i dag, at mange globale virksomheder opprioriterer awareness-træning på medarbejdernes egne sprog, også selv om engelsk er virksomhedens corporate language.

Derfor har vi oversat Humor mod hacking materialet til kinesisk og 11 andre sprog.

E-læringskurserne bruges af over 350.000 medarbejderne i 70 forskellige lande.


Cybersikkerhed awareness på kinesisk fra Humor mod hacking
Prøv vores e-læring på kinesisk

Her leger vi med speak på forskellige sprog - se demo-videoKontakt Humor mod hacking, hvis du vil vide mere awareness om cybersikkerhed på mange forskellige sprog.

Flersproget awareness-træning om cybersikkerhed og persondata

Det er en stor fordel, når awareness-træning om cybersikkerhed og persondata kan leveres på de sprog, som medarbejderne taler til daglig.

Tal viser tal fra Dansk Industri:

  • Danske virksomheder har omkring 14.000 datterselskaber i udlandet
  • Tilsammen har de cirka 1,5 millioner ansatte i udlandet.

Dermed har danske virksomheder også fokus på cybersikkerhed og persondata på mange forskellige sprog, og de ønsker at tilbyde awareness-træning og e-læring på medarbejdernes egne sprog, uanset om deres medarbejder bor i Polen, Tyskland, Spanien, Argentina, Egypten eller Kina.

Når sprogbarriererne mindskes, sikres det at ALLE medarbejdere kan indgå som en del af jeres organisations 'menneskelige firewall' mod hackerne og de cyberkrimielle.


Kontakt os og få en online-demo