Foredrag om hacking med
Thomas Janke

'Hackernes vilde værktøjer'


Foredrag med IT-sikkerhedsekspert Thomas Janke fra Humor mod hacking

Thomas Janke er it-sikkerhedsekspert. Han er en del af cyberafdelingen i en stor dansk virksomhed. Hver eneste dag forsøger hackere og it-kriminelle at trænge gennem de tekniske forsvarsværker, og også om de kan snyde medarbejdere. Alt sammen for at få adgang til virksomhedens it-systemer og data.

Thomas Janke fortæller om hackernes vilde værktøjer - og hvordan hackerne tænker og arbejder. Det er nødvendigt for at holde hackerne ude.
"Et af de vigtigste våben er at kunne tænke som en hacker", siger han. 

Hackerværktøjer kan købes på internettet - og de er ikke ret dyre. En såkaldt PINEAPPLE er et af hackernes værktøjer, som Thomas Janke har med i sin hacker-kuffert. Det fortæller han om i videoen her:


Foredrag med it-sikkerhedsekspert Thomas Janke med et kig i hackerkufferten

Hacking er BIG business. Det anslås, at global cyberkriminalitet årligt løber op i et beløb, der svarer til etableringen af 250 storebæltsbroer(*) – over 27 milliarder kroner om dagen. Du kan høre masser af fakta om hacking og it-kriminalitet i vores foredrag.

‘Hackernes vilde værktøjer’

Foredrag med IT-sikkerhedsekspert Thomas Janke

De it-kriminelle har et utal af værktøjer til deres rådighed, når de går til angreb på en organisation – og der kommer kun flere til. Det kan være en nærmest umulig opgave at gennemskue, hvilken strategi, hackerne tager i brug næste gang. Bliver det en snedig phishingmail? CEO-fraud? Smishing? Eller går de mere teknisk til værks ved at lede efter bugs og konfigurationsfejl i firmaets firewall?

I foredraget “Hackernes vilde værktøjer” bliver vi præsenteret for forskellige taktikker og angrebsstrategier, som hackerne bruger. Vi skal prøve at se vores it-systemer fra hackernes perspektiv – og hvordan vi derved kan opdage eventuelle svage punkter i vores cyberværn.


Sådan tænker hackerne - event med Thomas Janke
Book et foredrag med it-sikkerhedsekspert Thomas Janke

Andre foredrag du kan booke hos
Humor mod hacking