Phishing test fra Kelsa Media

Simuleret phishing-angreb

Phishing-test er en meget effektiv måde at få et overblik over, hvor resistente medarbejderne er overfor phishing.
Vi kan køre et simuleret phishing-angreb for din organisation eller virksomhed, hvor en snedigt tilpasset falsk e-mail sendes til alle jeres ansatte, præcis som hvis det var et rigtigt phishing-angreb. Formålet er at teste og højne jeres medarbejderes opmærksomhed og årvågenhed i forhold til it-sikkerheden.

Medarbejderne står i frontlinjen i kampen mod hackere og it-kriminelle, og det er en kamp, I kun vinder, når alle medarbejderne fuldt ud forstår, hvordan de kan beskytte sig selv og organisationen mod hackerangreb.

Phishing-test
Vi omtaler ofte et simuleret phishing-angreb som en Phishing-test, hvor vi designer en phishing-mail sammen med jer. Sådan får I mest muligt ud af investeringen, fordi vi laver en test, der passer netop til jer.

Man kan nøjes med en enkelt phishing-test. Vores erfaring er dog, at phishing test med simulerede phishing angreb fungerer bedst, når den gentages en eller flere gange i løbet af et år, sådan at I kan finde ud af, hvorvidt medarbejderne har brug for mere eller intensiveret træning.

Hver dag

udsendes 156 millioner phishing e-mails
16 millioner phishing e-mails slipper igennem spamfiltrene
og ind i medarbejdernes indbakker
8 millioner phishing e-mails åbnes
80.000 personer falder i en phishing-fælde

Kilde: IT Governance UK

Kør en phishing-kampagne

Kontakt os for at finde ud af mere

Kontakt os

Hver fjerde medarbejder falder i phishing-fælden

Når vi - i samarbejde med en virksomhed eller organisation - sætter gang i en phishing-test - et simuleret phishingangreb - forbereder vi os rigtig godt sammen med it-afdelingen.

Vi designer en e-mail med et indhold, der virker tilforladeligt, så det ikke er let at se, at det er en falsk phishing-mail – med mindre man ved, hvad man skal kigge efter.

På et aftalt tidspunkt trykker vi på SEND-knappen – og dermed begynder det simulerede phishingangreb, som sender hundredevis eller tusindvis af e-mails afsted til medarbejderne i organisationen.

De følgende timer og dage dokumenterer vi, hvor let eller svært det vil være for dygtige it-kriminelle at lokke de pågældende medarbejdere til at klikke på farlige links, åbne virusbefængte filer eller endda afsløre deres personlige brugernavn og password.

Resultatet er foruroligende

Det viser sig, at hver fjerde medarbejder falder i phishing-fælden.

Det skaber opmærksomhed i organisationen - og det er meget bedre at det sker under kontrollerede forhold end den dag, det er it-kriminelle, der har held til at snyde og snøre medarbejderne. Derfor er phishing-test så effektive.

Faren lurer i din mailbox – se en lille smagsprøve på, hvordan vi
belyser phishing-emnet i vores awareness-kampagne.

Læs mere om Humor mod hacking awareness-kampagnen