Netværk

Humor mod hacking og Kelsa Media har et stort professionelt netværk med fotografer, journalister, grafikere, it-specialister med mere. Siden er under opbygning …


Fotograf Henrik Bjerregrav

Henrik Bjerregrav fotograf

Henrik Bjerregrav er en fantastisk dygtig fotograf. Video, fotos, store fortoserier og bøger. Henrik er leveringsdygtig i det hele, og en af hans store passioner er Island, som han har krydset flere gange for at fange øens særlige lys og skygge.

Henrik er en travl mand, og han leverer fotos og videoreportager til mange forskellige medier. Henrik er også fotograf på bogen “111 steder i Aarhus som du skal se”. Læs artikel i Stiften. Det er en udgivelse, der skal guide folk til de både åbenlyse, men også oversete steder i kommunen, som man skal nå at se, mens man kan.

Henrik er i øvrigt en lyttende, venlig og hjælpsom kollega. Han bidrager altid med gode, brugbare og relevante ideer i netværkgruppen DJON – Dansk Journalistforbunds østjyske netværk. En lille, stærk netværksgruppe, som godt kan være åben for et par nye engagerede medlemmer.