Læg en smishing-awareness video på jeres intranet

Værsgo! I kan bruge vores video om phishing og smishing på jeres intranet som en hilsen til medarbejderne – med en embedkode.

Det vil se sådan her ud:

Humor mod hacking bidrager til awareness i en coronatid med en stribe videoer om phishing og smishing og it-sikkerhed på hjemmekontoret.

Sådan gør du
Her kan du hente en embedkode, så du kan lægge filmen på jeres intranet eller organisationens hjemmeside – og på den måde give medarbejderne en venlig og frisk påmindelse:

Vent et par sekunder efter du har klikket…

Når du udfylder disse oplysninger, vil du efterfølgende modtage nyhedsbreve med nyt om it-sikkerhed og awareness fra Humor mod hacking. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevene igen. For mere information, se vores persondatapolitik.
E-læringskurset med videoer, quiz korte artikler – enkelt og lige til at gå til. Plug-and-play.

E-læringskursus om it-sikkerhed, når vi arbejder hjemmefra

Humor mod hacking tilbyder en lang række film og e-læringskurser.

Blandt andet om om it-sikkerhed på hjemmearbejdspladsen, som en del af en lun og humoristisk awareness-kampagne, der med enkle budskaber giver medarbejderne indsigt og brush-up på it-sikkerheden. 

Hackere og it-kriminelle har ikke holdt påskeferie – tværtimod. De har brugt påsken og coronakrisen til nye raffinerede angreb med phishing og ransomware. Malware lukkes især ind i vores it-systemer af medarbejdere, der et kort øjeblik er uopmærksomme og får klikket på links og filer, de aldrig skulle have klikket på. Eller bliver eller snøret og manipuleret til at tro, at beskeder kommer fra troværdige kilder og personer, de kender.

Læs mere