Læg en smishing-awareness video på jeres intranet

Værsgo! I kan bruge vores video om phishing og smishing på jeres intranet som en hilsen til medarbejderne – med en embedkode.

Det vil se sådan her ud:

Humor mod hacking bidrager til awareness i en coronatid med en stribe videoer om phishing og smishing og it-sikkerhed på hjemmekontoret.

Sådan gør du
Her kan du hente en embedkode, så du kan lægge filmen på jeres intranet eller organisationens hjemmeside indtil 15. august 2020, og på den måde give medarbejderne en venlig og frisk påmindelse:

Vent et par sekunder efter du har klikket…

Når du udfylder disse oplysninger, vil du efterfølgende modtage nyhedsbreve med nyt om it-sikkerhed og awareness fra Humor mod hacking. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevene igen. For mere information, se vores persondatapolitik.
E-læringskurset med videoer, quiz korte artikler – enkelt og lige til at gå til. Plug-and-play.

E-læringskursus om it-sikkerhed, når vi arbejder hjemmefra

Humor mod hacking tilbyder en lang række film og e-læringskurser.

Blandt andet om om it-sikkerhed på hjemmearbejdspladsen, som en del af en lun og humoristisk awareness-kampagne, der med enkle budskaber giver medarbejderne indsigt og brush-up på it-sikkerheden. 

Hackere og it-kriminelle bruger coronakrisen til nye raffinerede angreb med phishing og ransomware. Malware lukkes især ind i vores it-systemer af medarbejdere, der et kort øjeblik er uopmærksomme og får klikket på links og filer, de aldrig skulle have klikket på. Eller bliver eller snøret og manipuleret til at tro, at beskeder kommer fra troværdige kilder og personer, de kender.

Advarsel fra Forsvarets Efterretningstjeneste

PHISHING: HACKERE udnytter CORONAKRISEN, advarer Center For Cybersikkerhed (CFCS) i ny vurdering af cybertruslen mod Danmark: “Mange af disse phishing-mails misbruger COVID-19 som tema for at øge sandsynligheden for, at modtageren læser mailen og klikker på links eller vedhæftede filer”

CFCS skriver: Under COVID-19-pandemien er der blevet oprettet en relativt stor mængde falske hjemmesider, som bl.a. udnyttes af hackere til at forsøge at franarre danske borgere deres NEMID-oplysninger og andre loginoplysninger. En del af
hjemmesidernes domæner lægger sig tæt op ad legitime sundhedsmyndigheders hjemmesider og navne.”

SE nyheden fra CFCS – 28.06.2020 om smishing og phishing med corona og covid-19 som hackernes krog til at få os til at gå i deres fælder.

Kontakt os ang. video og e-kursus om it-sikkerhed i coronatid:
Telefon: (45) 22610041 og info@humormodhacking.dk
Se mere på www.humormodhacking.dk

Læs mere