Cybersikkerhed: Awareness på mange sprog

Awareness på mange sprog

Cybersikkerhed med awareness til 1½ million ansatte i udlandet

Det er ikke usædvanligt, at en dansk virksomhed jonglerer med adskillige sprog i sit daglige virke, for Danmark er et meget globalt orienteret land, viser tal fra Dansk Industri:

Danske virksomheder har 13.944 datterselskaber i udlandet, som tilsammen har 1.428.000 ansatte i udlandet.

Dermed har danske virksomheder også fokus på cybersikkerhed og awareness på mange sprog, og ønsker at tilbyde micro-learning på medarbejdernes egne sprog. Uanset om medarbejderne bor i Kina, Rusland, Norge eller Sverige. 

Mange sprogversioner
E-learning fra Humor mod hacking om cybersikkerhed og GDPR findes således på både dansk, engelsk, fransk, svensk, norsk, færøsk, tysk, russisk, kinesisk, og flere sprog er undervejs.

De mange sprogversioner gør det let for internationale virksomheder at give alle medarbejdere den samme viden og awareness om disse emner, uanset om medarbejderen taler godt engelsk eller ej.

Cybersikkerhed awareness på kinesisk fra Humor mod hacking

Awareness på kinesisk

I Kina er der knap 84.000 ansatte i danske datterselskaber, og kinesiske medarbejdere kan være lige så udsat for hackeres forsøg på phishing og ransomware som de danske kolleger.

Kinesiske medarbejdere skal også lære de vigtigste rutiner, når det handler om cybersikkerhed. Det er helt afgørende for, at organisationen kan modstå forsøg på hacking og ransomware. Cyberkriminalitet er så stor en trussel i dag, at mange globale virksomheder vælger awareness-træning på medarbejdernes egne sprog, også selv om engelsk er virksomhedens corporate language.

Derfor har vi oversat Humor mod hacking til kinesisk, russisk, fransk, norsk, svensk, tysk og engelsk. E-læringskurserne bruges af 350.000 medarbejderne i 70 forskellige lande.

Sprogmix af ‘Tjek på persondata’

 

Se vores 'mix'-video med flere af de sprog, vores awarenesskurser er udgivet på.

Kontakt Humor mod hacking, hvis du vil vide mere awareness om cybersikkerhed på mange forskellige sprog.


Klik på et flag for at se ‘Intro to GDPR’-videoen
på det pågældende sprog:
EngelskTyskSvenskNorskDanskFransk 

Kontakt Humor mod hacking og få en online-demo, hvor du kan høre mere om awareness om cybersikkerhed og persondata på mange sprog.


Asiatisk blåstempling af 'Humor mod hacking'

Humor mod hacking awareness kampagne i Asien

“Vil humoren mon blive forstået?” har danske virksomheder med afdelinger i Asien spurgt os om. De var bekymrede for, om kampagnen ‘Humor mod hacking’ ville egne sig til et asiatisk publikum.

Så vi bad en kompetent asiatisk kvinde baseret i Manila i Filippinerne, Pam Skouhus, om at gennemgå vores animerede tegnefilm. Hendes svar var:

“Ja, det går rigtig godt – humoren vil blive forstået fint. Humoren i de videoklip, jeg kiggede igennem, er nem at følge og forstå.”

Humor mod hacking awareness kampagne i Asien

Pam Skouhus - fotograferet på sit kontor på billedet ovenfor - er HR leder i firmaet 1902 Software Development. I anmeldelsen skrev hun:

“Emnet har et universelt indhold, og målgruppen for disse videoer må forventes at have et vist niveau af viden om data, sikkerhed og brud på sikkerheden, cyberkriminalitet og relaterede problemer. Og så behøver man ikke være vesterlænding for at sætte pris på humoren i tegnefilmene. Personligt fandt jeg videoerne positive og humoristiske i behandlingen af ​​et virkelig alvorligt emne, som er helt universelt.”

På et spørgsmål om, hvorvidt det ville være bedre, hvis de animerede figurer havde et asiatisk udseende, svarede Pam Skouhus: “Jeg ville ikke ændre noget i den måde, tegneseriefigurerne ser ud på. De er fine, som de er”

Læs mere (på engelsk)

Læs hele anmeldelsen (PDF)


Cybersikkerhed på mange sprog - her illustration fra et af vores microlearning moduler om hacking og cybersikkerhed.