Cybersikkerhed: Awareness på mange sprog

Image

Persondata og cybersikkerhed på 12 sprog

 • dansk
 • engelsk
 • tysk
 • polsk
 • svensk
 • norsk
 • færøsk
 • russisk
 • fransk
 • spansk
 • arabisk
 • kinesisk

Cybersikkerhed awareness på kinesisk fra Humor mod hacking

Se video mix med seks forskellige sprog


Kontakt Humor mod hacking, hvis du vil vide mere awareness om cybersikkerhed på mange forskellige sprog.


Awareness med global rækkevidde

Danmark er et globalt orienteret land, og mange danske virksomhed jonglerer med adskillige sprog i dagligdagen, viser tal fra Dansk Industri:

 • Danske virksomheder har omkring 14.000 datterselskaber i udlandet
 • Tilsammen har de cirka 1,5 millioner ansatte i udlandet.

Dermed har danske virksomheder også fokus på cybersikkerhed og persondata på mange forskellige sprog, og de ønsker at tilbyde awareness og e-learning på medarbejdernes egne sprog, uanset om medarbejderne bor i Polen, Tyskland, Argentina, Kina, Rusland, Norge eller Sverige.

E-læring på 12 sprog

E-læringskurserne fra Humor mod hacking om cybersikkerhed og GDPR findes derfor nu på 12 sprog.

De mange sprogversioner gør det let for internationale virksomheder at give alle medarbejdere den samme viden og awareness om disse emner, uanset om medarbejderen taler godt engelsk eller ej.

Nye sprog på vej

Skal du bruge awareness på et sprog, der endnu ikke er på vores liste: Kontakt os. Så finder vi ud af det.

Awareness fra Humor mod hacking findes nu på dansk, engelsk, tysk, polsk, svensk, norsk, færøsk, fransk, spansk, arabisk, russisk og kinesisk.

Awareness på kinesisk

I Kina er der knap 84.000 ansatte i danske datterselskaber, og kinesiske medarbejdere kan være lige så udsat for hackeres forsøg på phishing og ransomware som deres danske kolleger.

De kinesiske medarbejdere skal også lære de vigtigste rutiner, når det handler om cybersikkerhed. Det er helt afgørende for, at organisationen kan modstå forsøg på hacking og ransomware. Cyberkriminalitet er så stor en trussel i dag, at mange globale virksomheder opprioriterer awareness-træning på medarbejdernes egne sprog, også selv om engelsk er virksomhedens corporate language.

Derfor har vi oversat Humor mod hacking til kinesisk og 11 andre sprog.
E-læringskurserne bruges af 350.000 medarbejderne i 70 forskellige lande.


Klik på et flag for at se ‘Intro to GDPR’-videoen
på det pågældende sprog:
EngelskTyskSvenskNorskDanskFranskKontakt Humor mod hacking og få en online-demo, hvor du kan høre mere om awareness om cybersikkerhed og persondata på mange sprog.
 

'Humor mod hacking' testet i Asien

Humor mod hacking awareness kampagne i Asien

“Vil humoren mon blive forstået?” har danske virksomheder med afdelinger i Asien spurgt os om. De var bekymrede for, om kampagnen ‘Humor mod hacking’ ville egne sig til et asiatisk publikum.

Så vi bad en kompetent asiatisk kvinde baseret i Manila i Filippinerne, Pam Skouhus, om at gennemgå vores animerede tegnefilm. Hendes svar var:

“Ja, det går rigtig godt – humoren vil blive forstået fint. Humoren i de videoklip, jeg kiggede igennem, er nem at følge og forstå.”

Humor mod hacking awareness kampagne i Asien

Pam Skouhus - fotograferet på sit kontor på billedet ovenfor - er HR leder i firmaet 1902 Software Development. I anmeldelsen skrev hun:

“Emnet har et universelt indhold, og målgruppen for disse videoer må forventes at have et vist niveau af viden om data, sikkerhed og brud på sikkerheden, cyberkriminalitet og relaterede problemer. Og så behøver man ikke være vesterlænding for at sætte pris på humoren i tegnefilmene. Personligt fandt jeg videoerne positive og humoristiske i behandlingen af ​​et virkelig alvorligt emne, som er helt universelt.”

På et spørgsmål om, hvorvidt det ville være bedre, hvis de animerede figurer havde et asiatisk udseende, svarede Pam Skouhus: “Jeg ville ikke ændre noget i den måde, tegneseriefigurerne ser ud på. De er fine, som de er”

Læs mere (på engelsk)

Læs hele anmeldelsen (PDF)